Du kan skrive til os på

Du kan ringe til os på

Har du tandlægeskræk?

Har du tandlægeskræk, er du ikke alene. Næsten 1/3 del af patienterne har en eller anden grad af tandlægeskræk. Mange kan fortælle om ubehageligheder fra deres barndom, men for de fleste er det naturligvis smerten, der er problemet. Lugte, lyde og synet af nålen er også ting, der kan forstærke tandlægeskrækken.

Du skal ikke være flov over din tandlægeskræk

Ring til os og sig det, som det er. Vær ikke flov over det. Bare det at komme ind på klinikken kan være et problem for nogle. Første gang kan sagtens være bare en samtale og undersøgelse – det er noget, du bestemmer. Det kan være en hjælp, bare at få et ansigt på din tandlæge og få talt om problemet.

Under selve behandlingen skal du ikke mærke smerte. Du kan få al den bedøvelse, du behøver. Langt de fleste forlader klinikken lettet og med en god fornemmelse efter end behandling. Her skal du så huske, at tandlægeskræk nogle gange sidder dybt, og derfor er det ofte en lang proces. Det vigtigste er dog, at du kommer. På vores klinik i Herning modtager vi mange nye patienter med alle former for tandlægeskræk.

Kontakt os og bestil en tid

Er det tid til at komme til tandlægen, skal du bare ringe på telefon 97 12 11 01 for at bestille tid. Husk at fortælle os, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan sætte ekstra god tid af til dig.​

Skriv til os

Tidsbestilling og afbud modtages ikke på mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandlægeskræk​

Åbningstider​

Klinikken har åben :

Mandag

Tirsdag​

Onsdag

Torsdag

Fredag

8 - 17

8 - 17

8 - 17

8 - 16

8 - 16

Find os

Tandlæge Sten Schultz

Nygade 8, 7400 Herning

Firmainformation

Tandlæge Sten Schultz

Nygade 8 1.

7400 Herning

97 12 11 01

CVR: 20322845

Kontakt info

Akut!

 Tandlægevagten Region Midt​

40 51 51 62