Du kan skrive til os på

Du kan ringe til os på

Rodbehandling mod tandsmerter

Få en tryg og professionel behandling i vores klinik

Har du brug for en rodbehandling, og er du derfor på udkig efter en erfaren tandlæge, der kan give dig en professionel og tryg behandling? Så kan vi ved Tandlæge Sten Schultz hjælpe dig. Vi udfører rodbehandlinger professionelt og effektivt mod smerter i tænderne og munden.

Fra vores klinik i Herning kan vi hjælpe med et stort udvalg af tandbehandlinger, herunder rodbehandlinger. Hvis du går med smerter i mund, tandkød eller tænder, så er du altid velkommen til at booke en tid og lade os finde den rette behandling til dig.

Vores rodbehandling er effektiv mod gener og smerter

​Caries er en af de mest almindelige tandlidelser hos den danske befolkning. Bliver caries ikke behandlet i tide, kan der ske skade på nerven i tanden, og en rodbehandling kan blive nødvendig. En rodbehandling består i at fjerne alt nervevæv og betændelse i tanden, hvorefter rodens kanaler fyldes op og afsluttes med en plastfyldning.

​Skader i nerven i en tand kan komme til udtryk på flere forskellige måder. Du kan både opleve smerter i selve tande, omkringliggende tænder, kæben eller hele hovedet. Det er derfor en god idé at opsøge en tandlæge, så du kan få lokaliseret tanden, der forvolder problemer, og få det behandlet. Vores rodbehandling virker effektivt, så du slipper af med gener og smerter.

Ønsker du at læse mere om rodbehandling, kan du gøre det her.

Kontakt os og book en tid

Kunne du tænke dig at høre mere om vores rodbehandling, eller vil du bestille en tid til at få behandlet dine tandsmerter? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular

Skriv til os

Tidsbestilling og afbud modtages ikke på mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Klinikken har åben :

Mandag   8 - 17

Tirsdag     8 - 17

Onsdag    8 - 17

Torsdag    8 - 16

Fredag      8 - 16

Vi har telefon tid alle hverdage

fra kl. 8 til 12 og igen fra kl. 13 til 14:45

Tlf. 97 12 11 01

Klinikken har lukket i uge 7


Find os

Firmainformation

Tandlæge Sten Schultz

Nygade 8 1.

7400 Herning

97 12 11 01

CVR: 20322845

Kontakt info

Akut!

 Tandlægevagten Region Midt​

40 51 51 62