Du kan skrive til os på

Du kan ringe til os på

Paradentose – undersøgelse og behandling

Vi tilbyder en tryg og professionel behandling

​Mange oplever, at tandkødet bløder, når de børster tænder eller bruger tandstikker og tandtråd. Det kan være et tegn på paradentose. Hvis du selv har problemer med blødende tandkød, bør du derfor overveje at opsøge en tandlæge, da dette skal behandles professionelt.

I vores tandklinik ved Tandlæge Sten Schultz i Herning tilbyder vi en professionel behandling af paradentose i trygge og afslappede omgivelser. Vi ønsker nemlig at give dig den bedste og sikreste oplevelse, når dine tænder trænger til at blive plejet. Du kan derfor roligt bestille en tid her hos os, hvis du har problemer med blødende tandkød.

Hvad er paradentose?

Paradentose er en tandkødsbetændelse, som primært skyldes dårlig mundhygiejne og som i værste tilfælde kan løsgøre tænderne. De mest gængse symptomer på paradentose er blødende tandkød, og du kan derfor selv handle aktivt, hvis du bekymrer dig om, hvorvidt du er blevet ramt af lidelsen.

At tandkødet bløder, behøver dog ikke betyde, at paradentosen er nået et skadeligt stadie. Men det er vigtigt at være opmærksom på, da man ikke kan få knogle igen, når paradentosen først har nedbrudt den. Det er derfor vigtigt at opsøge en tandlæge, hvis du oplever, at dit tandkød bløder jævnligt, så du kan nyde godt af dine tænder resten af livet.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om, hvad paradentose er, og hvordan lidelsen behandles, så kan du gøre det her.

Kontakt os og bestil en tid

Hvis du ønsker at få tjekket dine tænder og dit tandkød for paradentose, så kan du bestille en tid via vores kontaktformular her på siden. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med dine tandproblemer

Skriv til os

Tidsbestilling og afbud modtages ikke på mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Klinikken har åben :

Mandag   8 - 17

Tirsdag     8 - 17

Onsdag    8 - 17

Torsdag    8 - 16

Fredag      8 - 16

Vi har telefon tid alle hverdage

fra kl. 8 til 12 og igen fra kl. 13 til 14:45

Tlf. 97 12 11 01

Klinikken har lukket i uge 7


Find os

Firmainformation

Tandlæge Sten Schultz

Nygade 8 1.

7400 Herning

97 12 11 01

CVR: 20322845

Kontakt info

Akut!

 Tandlægevagten Region Midt​

40 51 51 62