Du kan skrive til os på

Du kan ringe til os på

Implantatbehandling​

​Få nye tænder med et tandimplantat

Har du mistet en eller flere tænder? Så kan et tandimplantat være den bedste løsning. Hos Tandlæge Sten Schultz i Herning har vi mange års erfaring med tandimplantater og er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvilket tandimplantat, der er det rette for dig. Implantater kan erstatte en eller flere manglende tænder. Vi samarbejder med kæbekirurger.

​​

Grundig undersøgelse inden implantatbehandling

Næsten alle kan få en implantatbehandling. Det er en almindelig behandling i dag. En grundig undersøgelse vil vise om der er forhold, der kan betyde at implantatbehandling ikke er den optimale løsning.

​Et implantat er en kunstig rod af titanium, der indsættes og vokser fast i kæbeknoglen. Det har form som en skrue og er 3-5 mm tykt samt 8-16 mm langt. Det kan tage nogle måneder for implantatet at vokse fast. Oven på et tandimplantat kan man sætte en tandkrone, en tandbro eller en protese med trykknap. Der findes altså mange muligheder med implantatbehandling.

​​

Mangler der kun en tand, og nabotænder er intakte er implantatbehandling løsningen, da den ikke involverer andre tænder. Mangler alle tænder kan implantatet betyde at protesen sidder fast. Men ind imellem de nævnte yderligheder findes en masse muligheder for implantatbehandling som vi kan vejlede dig i, så du får den bedste løsning.

​De seneste års undersøgelser viser at ca. 95% af alle implantatbehandlinger fungerer 10 år efter behandlingen.

​​

Se mere om implantat behandling og muligheder på https://www.tandlaegeforeningen.dk/patienter/tandsygdomme-gener-og-behandlinger/g-k/implantat-en-kunstig-tandrod/ 

​​Hvad koster et tandimplantat?

Vores pris for et tandimplantat er afhængig af knoglens kvalitet og om der skal være krone eller bro på implantatet. Du kan se vores vejledende priser her

​Vil du høre mere om tandimplantater eller bestille en tid? Ring til os i dag på telefon 97 12 11 01

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

Tidsbestilling og afbud modtages ikke på mail.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Klinikken har åben :

Mandag   8 - 17

Tirsdag     8 - 17

Onsdag    8 - 17

Torsdag    8 - 16

Fredag      8 - 16

Vi har telefon tid alle hverdage

fra kl. 8 til 12 og igen fra kl. 13 til 14:45

Tlf. 97 12 11 01

Klinikken har lukket i uge 7


Find os

Firmainformation

Tandlæge Sten Schultz

Nygade 8 1.

7400 Herning

97 12 11 01

CVR: 20322845

Kontakt info

Akut!

 Tandlægevagten Region Midt​

40 51 51 62